Leuk Nieuws uit Gemert!

Gisteren tekende één van de nieuwe eigenaren van een gloednieuwe bedrijfsunit aan de Zandstraat in Gemert de aannemings,- en koopovereenkomst. En hoe toevallig; beide heren heten Peter de Haan. Hiermee wordt Peter de Haan de eigenaar van één van de 38 bedrijfsunits die op dit kleinschalig en unieke industrieterrein wordt gerealiseerd.

Gefeliciteerd heren (en naamgenoten😄)!

Peter en peter   Foto: verkoper Peter de Haan van Sujo Groep (links), koper  Peter de Haan (rechts).

 

Voorbereidingen bouw gestart Landal Grotelsche Heide

Wij zijn verheugd u te mogen mededelen dat we de afgelopen dagen zijn begonnen met de start van de realisatie van vakantiepark Landal Grotelsche Heide! De kavels van Fase 1 zijn uitgezet en er is zelfs al begonnen met de graafwerkzaamheden voor het centrumgebouw

Kraan Bakel

Daarnaast zijn we begonnen met het bouwrijp maken van het vakantiepark en is het fantastisch om te zien dat Grotelsche Heide vorm begint te krijgen.

Read More

Koop- en aannemingsovereenkomsten Larikspark Leusden getekend

In korte tijd zijn nagenoeg alle wooneenheden in het nieuw te bouwen wooncomplex Larikspark Leusden verkocht! Daarom zijn de betreffende koop- en aannemingsovereenkomsten nu getekend. 

Tekenen koop en aannemingsovereenkomsten Leusden

Read More

Investeren in recreatief vastgoed, dit moet u weten

Of u nu op zoek bent naar een verblijfsplaats voor uzelf of een lucratieve investering overweegt, het bezitten van een vakantiehuis kan een rendabele onderneming zijn. Wellicht bent u zich daarom aan het oriënteren naar de mogelijkheden om te investeren in recreatief vastgoed. Eén ding is zeker, een goede voorbereiding staat voorop. Bij Grotelsche Heide voorzien we u graag van belangrijke informatie over de aanschaf van een recreatiewoning en bieden onze verkoopadviseurs u inzicht en advies om weloverwogen beslissingen te nemen. 

 

Landal Grotelsche Heide

Read More

De Nederlander is nog lang niet vakantiemoe

Landal Grotelsche Heide

Allereerst wenst Landal Grotelsche heide u en uw familie en naasten een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2024! Januari is een periode om weer vooruit te kijken naar wat er komen gaat en daarom
blikken we alvast vooruit op de ontwikkelingen in de Nederlandse vakantiemarkt.

Read More

Grotelsche Heide wenst u een gezond 2024

LandalGH

Met een succesvolle en duurzame investering 

Wij willen u namens het hele team van Grotelsche Heide een voorspoedig 2024 wensen! 

Read More

Nieuwe fase in het project Residentie de Remise in Coevorden

Een nieuwe fase in het project Residentie de Remise in Coevorden is ingeluid! Op 19 december 2023 hebben we in Hardenberg onze handtekeningen gezet. In opdracht van SUJO Groep verzorgt Robert-Jan Mellema van Janssen de Jong Bouw | a JAJO company de nieuwbouw, onder architectuur van Geert Nijhoff.

Handtekening Coevorden Jajo 1

Read More

Goed Nieuws!

De handtekeningen zijn gezet. De bouw van Landal Grotelsche Heide kan beginnen. We ondertekenden met Machiels Building Solutions nv (MBS) het bouwcontract. En dat is goed nieuws! Want MBS heeft internationaal ervaring in de bouw van recreatiewoningen.

Grotelsch ParkImpressie stp2 v02

Read More

Zien wij u dit weekend?

LandalGH

Laatste informatiedagen 2023 op 2 en 3 december 🎄

Met het naderen van de feestdagen willen wij u namens het hele team van Grotelsche Heide een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig 2024 wensen! We hopen dat deze tijd van het jaar gevuld is met warmte, gezelligheid en mooie herinneringen. Wie weet, viert u volgend jaar Kerst gezamenlijk in uw eigen recreatiewoning in Bakel!

Read More

Bedrijventerrein Zandstraat Gemert

Aan de Zandstraat in Gemert wordt door de SUJO Groep een nieuw bedrijventerrein gerealiseerd.

Dit terrein zal bestaan uit 39 verschillende bedrijfsloodsen en zullen variëren tussen de afmetingen van 100m2 en ruim 600m2. Bovendien beschikt iedere loods over een entresolvloer.

Gemert 1

Read More

Onderzoek: Nieuwbouw vakantieparken presteren beter!

LandalGH

Door de constante toename in binnenlandse vakanties zijn de rendementscijfers, gebaseerd op gegevens uit 2022, vanaf 2024 al positief achterhaald. Sterker nog, de afgegeven rendementen zijn vaak pas realiseerbaar in het 3e jaar, maar de verwachting is dat dit al in het 1e volledige) jaar gerealiseerd kan worden. Landal GreenParks heeft recent onderzoek gedaan naar de prognoses vergeleken met de resultaten van onlangs gerealiseerde parken. Uit dit recent gepubliceerde onderzoek is gebleken dat nieuwe vakantieparken het momenteel erg goed doen.

Read More

Nieuwbouw op kavel Scouting Nederland : Verkoop van start!

Leusden adv

Op een bijzondere locatie, aan de Larikslaan 5 in Leusden, verrijst een opvallend wooncomplex. Ontworpen met respect voor het aangrenzende Princenhof Park. Twee vrijstaande woongebouwen met 12 eengezinswoningen, 25 appartementen, waarvan 2 penthouses. De natuur binnen handbereik. Het Afas-theater op loopafstand. Winkelen op twee minuten fietsen.

Read More

Coevorden komt op stoom: update

logo

De verkoop is op dit moment in volle gang.  Om de verkoop te stimuleren en de omgeving te informeren heeft Sujo op donderdag 5 oktober een info-dag georganiseerd. Deze is druk bezocht en de bezoekers hebben dit als zeer positief ervaren. Vanuit deze dag zijn er verschillende gesprekken met de makelaar ontstaan.

Coevorden 2

Read More

(Zakelijk) investeren in een vakantiewoning

Capelle a/d IJssel | oktober 2023

LandalGH

Toenemende hypotheekrentes en de daarbijkomende inflatie voeren druk uit op zowel de particuliere als zakelijke investeerders. Ook de rendementsheffingen in BOX III maken het voor de particuliere investeerder minder aantrekkelijk om hun vermogen in het recreatieve vastgoed te stoppen. Zo zien we dat het zakelijk investeren in een recreatiewoning ook steeds meer een vaste voet aan de grond krijgt. Er worden bijvoorbeeld weer nieuwe BV's opgericht om het privé vermogen te beleggen. 

Om deze veranderingen te lijf te gaan is het te adviseren om uw portefeuille te spreiden voor de lange termijn, waarbij recreatief vastgoed een goede uitkomst biedt:

  • De inflatie kan worden opgevangen met de prijsindex op de huurprijzen;
  • Ook kent deze vastgoed markt een waardeontwikkeling van 2% per jaar.

Meer (financieel) advies nodig betreft de aankoop van een luxe recreatiewoning bij Landal Grotelsche Heide? 

Neem contact op

Read More

Landal GreenParks als verhuurorganisatie

Capelle a/d IJssel | september 2023

LandalGH

Een aangenaam rendement door verhuurorganisatie Landal
GreenParks
, dat is een investering bij Landal Grotelsche Heide. Zo is uw woning 8 weken per jaar beschikbaar voor eigen gebruik. De resterende weken wordt de woning dan beschikbaar gesteld voor de verhuur om een gewenst netto rendement te behalen. Landal GreenParks zet zich in voor de marketing, administratie en verhuur van uw recreatiewoning. 

Read More

Een tastbare investering en vakantieplezier

Capelle a/d IJssel | september 2023
LandalGH

Ook hier in Bakel genieten we volop van de nazomer! De vakantiewoningen worden gebouwd volgens bouwbesluit en conform de BENG specificaties. Hierdoor kunnen u of uw gasten ook even aan deze tropische temperaturen kunnen ontsnappen. Zo is het mogelijk om heerlijk te genieten van een welverdiend verblijf in uw eigen koele vakantiewoning. Met het oog op duurzame investeringen (waaronder de isolatie van de woning) verwacht men dat de woning gemiddeld 2% per jaar aan waarde zal ontwikkelen. In combinatie met het werkelijke netto rendement vanaf 5,2% creëer je een extra maandelijkse geldstroom.

Kortom, een tastbare en Waarde ontwikkelende investering waar ook nog eens jaren vakantieplezier beleeft kan worden!

Read More

Nieuwbouw Gemert (2)

Capelle a/d IJssel | september 2023

Het is voor de Sujo groep van belang om de directe omwonenenden
van de voortgang op de hoogte te houden. Daarom zijn deze in een persoonlijke brief geinformeerd.
U kunt de brief hier downloaden, klik op de afbeelding.

Brief 2

Toenemende vraag naar recreatiewoningen

LandalGH
Volgens het NVM-jaaroverzicht stijgt de vraag naar vakantiewoningen. In 2022 zijn er in Nederland ruim 5600 recreatiewoningen verkocht, echter blijft er schaarste op de markt. Daarbij is de vraagprijs de laatste jaren hard gestegen door een hoger aandeel duurdere nieuwbouw recreatiewoningen. Het is de vraag hoe de ontwikkelingen gaan doorwerken in de markt. Wees er dus snel bij!

Read More

Recreatiewoningen als vastgoedinvestering

LandalGH
Investeren in een vakantiewoning bij Landal Grotelsche Heide is naast een gezonde bijdrage aan uw vastgoedportefuille, ook een kans om te genieten van duurzame luxe in de omgeving van Noord-Brabant. Onze verhuurorganisatie beschikt over jarenlange ervaring in de exploitatie van vakantieparken en kan mede daardoor een hoge bezettingsgraad nastreven en u een aantrekelijk rendement bieden. 

Wist u dat? De prognose voor dit project is vastgesteld op 5,2% rendement!

Read More

Nieuwbouw Gemert

Capelle a/d IJssel | juni 2023

Het is voor de Sujo groep van belang om de directe omwonenenden
van de voortgang op de hoogte te houden. Daarom zijn deze in een persoonlijke brief geinformeerd.
U kunt de brief hier downloaden, klik op de afbeelding.

Brief

Nieuwe bedrijfshallen op oude Huisman-terrein Gemert

Capelle a/d IJssel | juni 2023

De SUJO Groep heeft de voormalige Huisman locatie aan de Zandstraat in Gemert aangekocht en
zal dit terrein van ca. 22.000m2 herontwikkelen tot een compleet nieuw bedrijventerrein met units
voor lokale en regionale ondernemers.

Read More

Landal Grotelsche Heide in Eindhovens Dagblad

ED artikel
SUJO Groep timmert aan de weg met Landal Grotelsche Heide. In het Eindhovens Dagblad vertellen Peter de Haan (SUJO Groep) en Joost Breukels (Landal GreenParks) over het groene vakantiepark dat op een voormalige camping in Gemert-Bakel gerealiseerd zal worden. “We gaan hier een mooi park aanleggen, fraaie huizen en er voor zorgen dat de rust weerkeert", aldus De Haan.

Read More

Coevorden komt op stoom: verkoop van start

Capelle a/d IJssel | april 2023
De stoomtram is er niet meer, maar het karakteristieke stationsgebouw staat er nog steeds.

Daar, aan de rand van de oude binnenstad van Coevorden, realiseert de SUJO Groep Residentie de Remise.

logo

Read More

Verkoop Landal Grotelsche Heide startklaar

Capelle a/d IJssel | 7 september 2022
Een van de nieuwste projecten van Sujo is de realisatie van Landal Grotelsche Heide.

overzicht

Read More

Landal Grotelsche Heide

LandalGH

Onlangs is Sujo eigenaar geworden van toekomstig recreatiepark Landal Grotelsche Heide te Bakel.

Read More

11 nieuwbouw appartementen

Rijssen1

Aan de Walstraat in Rijssen wordt een nieuw
appartementencomplex met 11 wooneenheden gerealiseerd.
Het object is energiezuinig, ruim en ligt op loopafstand van de meeste voorzieningen.

Read More

Solarpark Mosselbanken

terneuzen

Dit solarpark nabij Terneuzen is in de laatste fase voor oplevering.
110.000 zonnepanelen met een opbrengst van 60 Megawatt.

Read More

Zonnepanelen op bergbezinkbassin

bergbezink1

In mei 2020 start de aanleg van zonnepanelen boven het gemeentelijke bergbezinkbassin aan de Koekoeksweg. In het kader van dubbel ruimtegebruik wordt boven dit bassin een ‘dak’ gemaakt, voorzien van zonnepanelen, om op deze manier duurzame energie op te wekken.

Read More

Vliegveld Eelde

Sujo heeft op Groningen Airport Eelde een voetgangers corridor met zonnepanelen gerealiseerd.

Read More