Investeren in recreatief vastgoed, dit moet u weten

Of u nu op zoek bent naar een verblijfsplaats voor uzelf of een lucratieve investering overweegt, het bezitten van een vakantiehuis kan een rendabele onderneming zijn. Wellicht bent u zich daarom aan het oriënteren naar de mogelijkheden om te investeren in recreatief vastgoed. Eén ding is zeker, een goede voorbereiding staat voorop. Bij Grotelsche Heide voorzien we u graag van belangrijke informatie over de aanschaf van een recreatiewoning en bieden onze verkoopadviseurs u inzicht en advies om weloverwogen beslissingen te nemen. 

 

Landal Grotelsche Heide

Bij Grotelsche Heide geloven wij dat gebruikerservaringen en gemak belangrijk zijn om onzekerheden weg te nemen. Bekijk de vragen van geïnteresseerden die u voor zijn gegaan bij de aanschaf van een vakantiewoning, zodat u goed voorbereid keuzes kan maken. Heeft u vragen of ontvangt u graag (financieel) advies? Neem dan contact op.

 

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen

 
 

Investeren

 

Agenda 🗓: Informatiedagen in februari

Ook in februari organiseren we weer vier informatiedagen. Wij werken alleen op afspraak en verwelkomen u daarom ook graag op een van onderstaande informatiedagen:

Informatiedagen februari 2024:
 Zaterdag 3 februari
 Zondag 4 februari
 Zaterdag 17 februari
 Zondag 18 februari

Graag verwelkomen wij u in het verkoopcentrum van Landal Grotelsche Heide om kennis te maken met de organisatie en dit nieuwbouwproject.

 

Maak een afspraak voor onze informatiedagen

 
 

Informatiedagen

 

Eigenaar worden van een luxe en duurzame vakantiewoning in een prachtige omgeving in Noord-Brabant? Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen en u te helpen bij het vinden van een recreatiewoning op uw droomlocatie!

Tot ziens op Landal Grotelsche Heide!

Met vriendelijke groet,

 

 

Olav Klaassen

+31(0)6 54 69 72 71 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.grotelscheheide.nl

 

Landal Grotelsche Heide

 

Landal Grotelsche Heide

Informatiecentrum | Grotel 7 | 5761 RA, Bakel
+31(0)6 54697271 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.