De Nederlander is nog lang niet vakantiemoe

Landal Grotelsche Heide

Allereerst wenst Landal Grotelsche heide u en uw familie en naasten een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2024! Januari is een periode om weer vooruit te kijken naar wat er komen gaat en daarom
blikken we alvast vooruit op de ontwikkelingen in de Nederlandse vakantiemarkt.

Op vakantie gaan blijft populair onder Nederlanders. Twee derde van de Nederlanders zou nog wel vaker op vakantie willen gaan. Voor 7 op de 10 personen is vakanties het belangrijkste bestedingsdoel wanneer ze meer geld zouden hebben. Dit blijkt uit consumentenonderzoek dat Trends & Tourism heeft uitgevoerd ten behoeve van een update van de
Toekomstvisie Nederlandse vakantiemarkt 2030.

Het positieve sentiment rond vakanties zal zich de komende jaren vertalen in een verdere groei van de vakantiemarkt, zegt onderzoeksdirecteur Kees van der Most van Trends & Tourism. De verwachting is dat het aantal vakanties vanaf 2024 met gemiddeld 1 à 1,5% per jaar zal groeien naar 40 miljoen in 2030. 

 Investeren
 

Duurzaamheid met de hoofdletter D

Eén van de onderscheidende trends in de toekomstvisie van de vakantiemarkt is een toenemende interesse in natuur beleven tijdens vakanties. Grotelsche Heide beschikt als geen ander over een ongerepte natuurrijke omgeving. Tevens zal klimaatverandering de komende jaren een steeds grotere rol spelen in het vakantiegedrag. Dit vertaalt zich in trends als duurzaam reizen en het aanpassen van vakantiegedrag als gevolg van klimaatverandering.

Grotelsche Heide weet als geen ander duurzaamheid en de omliggende natuur te combineren. Wilt u meer weten over het project of de mogelijkheden? Bekijk onze brochure of maak een afspraak met Olav.

BRON: (Reus, 03-01-2024)

 

Maak een afspraak

 
 

receptie2

 

Agenda 🗓: Nieuwe informatiedagen in 2024

Afgelopen jaar hebben wij al meerdere succesvolle informatiedagen
gehad. Op deze dag ontvingen wij veel potentiële kopers. Heeft u deze informatiedagen gemist? Geen probleem! Ook dit jaar organiseren we weer informatiedagen op Landal Grotelsche Heide. Wij organiseren in
februari weer vier verschillende informatiedagen. Wij werken alleen op afspraak en verwelkomen u daarom ook graag op een van
onderstaande informatiedagen:

Informatiedagen februari 2024:

 Zaterdag 3 februari
 Zondag 4 februari
 Zaterdag 17 februari
 Zondag 18 februari

Graag verwelkomen wij u in het verkoopcentrum van Landal Grotelsche Heide om kennis te maken met onze organisatie en dit nieuwbouwproject.

 

Lees meer over onze informatiedagen of meld u aan

 
 

Informatiedagen

 

Eigenaar worden van een luxe en duurzame vakantiewoning in een prachtige omgeving in Noord-Brabant? Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen en u te helpen bij het vinden van een recreatiewoning op uw droomlocatie!

Tot ziens op Landal Grotelsche Heide!

Met vriendelijke groet,

 

 

Olav Klaassen

+31(0)6 54 69 72 71 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.grotelscheheide.nl

 

Landal Grotelsche Heide

 

Landal Grotelsche Heide

Informatiecentrum | Grotel 7 | 5761 RA, Bakel
+31(0)6 54697271 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.