Koop- en aannemingsovereenkomsten Larikspark Leusden getekend

In korte tijd zijn nagenoeg alle wooneenheden in het nieuw te bouwen wooncomplex Larikspark Leusden verkocht! Daarom zijn de betreffende koop- en aannemingsovereenkomsten nu getekend. 

Tekenen koop en aannemingsovereenkomsten Leusden

 De plannen voor dit riante wooncomplex zijn ontwikkeld in opdracht van de Sujo Groep uit Capelle aan den IJssel. De bouw wordt gerealiseerd door ASB Bouw en Ontwikkeling uit Elspeet. Het prachtige, duurzame ontwerp voor de woongebouwen komt uit de koker van de architectenbureaus MOST Architecture en TOMDAVID Architecten, beide uit Rotterdam. Topic zorgde voor een mooie huisstijl, website en communicatiemateriaal waar de makelaar vervolgens mee op pad kon. Snel ERA Makelaars deed haar naam eer aan: in no time zijn vrijwel alle appartementen en woningen verkocht.

Interieur woning leusden   Exterieur woningen leusden

We verwachten deze zomer te beginnen met de bouw en dat de woningen en appartementen in de loop van 2025 opgeleverd worden. De twee woongebouwen met 12 eengezinswoningen en 25 appartementen, waarvan 2 penthouses, verrijzen aan de Larikslaan 5. Nu is daar nog het hoofdkantoor van Scouting Nederland gevestigd. Er wordt gebouwd met duurzame materialen en met respect voor de omringende natuur. Larikspark Leusden grenst namelijk aan het Princenhof Park.