Onderzoek: Nieuwbouw vakantieparken presteren beter!

LandalGH

Door de constante toename in binnenlandse vakanties zijn de rendementscijfers, gebaseerd op gegevens uit 2022, vanaf 2024 al positief achterhaald. Sterker nog, de afgegeven rendementen zijn vaak pas realiseerbaar in het 3e jaar, maar de verwachting is dat dit al in het 1e volledige) jaar gerealiseerd kan worden. Landal GreenParks heeft recent onderzoek gedaan naar de prognoses vergeleken met de resultaten van onlangs gerealiseerde parken. Uit dit recent gepubliceerde onderzoek is gebleken dat nieuwe vakantieparken het momenteel erg goed doen.

Het betrof een analyse van 4 benchmarkparken. Ondanks dat deze parken nog in de aanloopperiode zitten naar het derde(stabiele) jaar van operatie laat het resultaat nu al een positief beeld zien in vergelijking met de afgegeven prognoses voor jaar 3.
Daarnaast kan de inflatie worden opgevangen door de prijsindex van de huurprijzen en is er nog steeds een gemiddelde waardeontwikkeling van ca. 2% netto per jaar! Wilt u graag meer informatie over waarom het verstandig is om te investeren in een vakantiewoning?

Maak een afspraak

overzicht

Een vakantiehuis kopen voor de verhuur; een aantrekkelijke investering

Bent u op zoek naar een interessante investering om uw beleggingsportefeuille te spreiden? Wanneer u ervoor kiest om uw recreatiewoning volledig te verhuren ontvangt u een maandelijks
rendement. Momenteel ligt de verhuur prognose boven de 5%, afhankelijk van het type woning. Wanneer u onze 4-, 6- of 8 persoonswoningen koopt en gaat verhuren zal onze professionele 
verhuurorganisatie Landal GreenParks het beheer en onderhoud volledig uit handen nemen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de investeringsmogelijkheden?

Vraag de brochure aan

Agenda 🗓: Informatiedagen op 18 & 19 november

Afgelopen vrijdag 10 november hebben wij een succesvolle Business
informatiedag gehad. Op deze dag ontvingen wij veel zakelijke
investeerders. Heeft u deze informatiedag gemist? Geen probleem! Wij organiseren dit jaar nog 4 informatiedagen. Wij werken alleen op
afspraak
en verwelkomen u daarom ook graag op een van
onderstaande informatiedagen:

Informatiedagen 2023:

 Zaterdag 18 november
 Zondag 19 november
 Zaterdag 2 december 🎁
 Zondag 3 december 🎁

Graag verwelkomen wij u in het verkoopcentrum van Landal Grotelsche Heide om kennis te maken met onze organisatie en dit nieuwbouwproject.

Lees meer over onze informatiedagen of meld u aan

Hoofd

Eigenaar worden van een luxe en duurzame vakantiewoning in een prachtige omgeving in Noord-Brabant?

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen en u te helpen bij het vinden van een recreatiewoning op uw droomlocatie!

Tot ziens op Landal Grotelsche Heide!