Industrial

SUJO is topspecialist in de industrie- en betonbouw. Wij hebben grote kennis en ervaring in de uitvoering van projecten voor de petrochemische industrie. Als geen ander kennen wij de specifieke omstandigheden van het werken in een kwetsbare omgeving, waar de productie 24 uur per dag doorgaat. Wij zijn hierop volledig ingespeeld. 

SUJO bundelt een groot aanbod aan diensten, een efficiënte organisatie en gedegen ervaring tot één totaalpakket. Daarmee is SUJO een multidisciplinaire hoofdaannemer die zorgt voor de complete uitvoering van de meest complexe opdrachten met voor u één aanspreekpunt. Dat werkt prettig en efficiënt. 

Veiligheid komt bij ons op de eerste plaats. Al onze diensten worden uitgevoerd door gekwalificeerde vakmensen, die kwaliteit, veiligheid en omgevingsbewustzijn voorop stellen.
SUJO werkt met gediplomeerde veiligheidsdeskundige en beschikt over alle veiligheidscertificaten. Zo zorgen wij ervoor dat het hele bouwproject meteen goed verloopt en faalkosten tot een minimum worden gereduceerd. Ons veiligheidsbeleid garandeert de continuïteit van de productie van de industrie waar het werk wordt uitgevoerd. 

De nieuwste technieken en het modernste materieel betekenen niets zonder mensen. De mens en vooral het team dat SUJO maakt tot wat het is, bepaalt het uiteindelijke resultaat.