Zien wij u dit weekend?

LandalGH

Laatste informatiedagen 2023 op 2 en 3 december 🎄

Met het naderen van de feestdagen willen wij u namens het hele team van Grotelsche Heide een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig 2024 wensen! We hopen dat deze tijd van het jaar gevuld is met warmte, gezelligheid en mooie herinneringen. Wie weet, viert u volgend jaar Kerst gezamenlijk in uw eigen recreatiewoning in Bakel!

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, willen we u graag een laatste keer uitnodigen voor onze informatiedagen op 2 en 3 december. Er zijn nog enkele tijdstippen vrij om u aan te melden. Graag verwelkomen wij u in het verkoopcentrum van Landal Grotelsche Heide om kennis te maken met onze organisatie en dit stukje paradijs in het Brabantse land te ontdekken.

Plan direct mijn bezoek

 

Grotelsch ParkImpressie stp2 v02

2024: Het jaar van de eerste oplevering

Voor het komende jaar zien we een groeiende vraag naar binnenlandse vakanties, waarbij ook dit nieuwbouwproject weer een verstandige investeringskeuze blijkt. Op dit moment zijn er nog mooie locaties beschikbaar op het park en verwachten we in 2024 de eerste wellness woningen op te leveren.

De bouw start binnenkort, benieuwd naar de voortgang? Volg het via onze social kanalen of houdt de website in het de gaten.

Bezoek de website