(Zakelijk) investeren in een vakantiewoning

Capelle a/d IJssel | oktober 2023

LandalGH

Toenemende hypotheekrentes en de daarbijkomende inflatie voeren druk uit op zowel de particuliere als zakelijke investeerders. Ook de rendementsheffingen in BOX III maken het voor de particuliere investeerder minder aantrekkelijk om hun vermogen in het recreatieve vastgoed te stoppen. Zo zien we dat het zakelijk investeren in een recreatiewoning ook steeds meer een vaste voet aan de grond krijgt. Er worden bijvoorbeeld weer nieuwe BV's opgericht om het privΓ© vermogen te beleggen. 

Om deze veranderingen te lijf te gaan is het te adviseren om uw portefeuille te spreiden voor de lange termijn, waarbij recreatief vastgoed een goede uitkomst biedt:

  • De inflatie kan worden opgevangen met de prijsindex op de huurprijzen;
  • Ook kent deze vastgoed markt een waardeontwikkeling van 2% per jaar.

Meer (financieel) advies nodig betreft de aankoop van een luxe recreatiewoning bij Landal Grotelsche Heide? 

Neem contact op

Agenda πŸ—“: Informatiedagen in Noord-Brabant

Het park kleurt langzaamaan in de herfst kleuren en benadrukt nogmaals waarom de Grotelsche Heide een stukje paradijs in het Brabantse land genoemd wordt. Ontdek het zelf tijdens onze informatiedagen. Wij werken alleen op afspraak en verwelkomen u daarom ook graag op een van onderstaande informatiedagen:

Speciaal voor de zakelijke investeerder:

❂ Vrijdag 10 november (Business informatiedag)

❂ Zaterdag 18 november
❂ Zondag 19 november

❂ Zaterdag 2 december πŸŽ
❂ Zondag 3 december πŸŽ

Graag verwelkomen wij u in het verkoopcentrum van Landal Grotelsche Heide om kennis te maken met onze organisatie en dit nieuwbouwproject.