Landal GreenParks als verhuurorganisatie

Capelle a/d IJssel | september 2023

LandalGH

Een aangenaam rendement door verhuurorganisatie Landal
GreenParks
, dat is een investering bij Landal Grotelsche Heide. Zo is uw woning 8 weken per jaar beschikbaar voor eigen gebruik. De resterende weken wordt de woning dan beschikbaar gesteld voor de verhuur om een gewenst netto rendement te behalen. Landal GreenParks zet zich in voor de marketing, administratie en verhuur van uw recreatiewoning. 

Als woningeigenaar van Landal Grotelsche Heide wordt u lid van de VvE. Deze vereniging vertegenwoordigt uw belangen en ziet toe op het
onderhoud van de woningen, faciliteiten en infrastructuur van het park. Daarnaast maakt zij afspraken met de verhuur- en
beheerorganisatie. Mede dankzij de verhuur door Landal GreenParks, is de kans reëel dat de investering de komende jaren in waarde zal stijgen en vanaf het eerste moment rendement oplevert.

Lees meer over onze verhuurorganisatie

 

Binnenkort: Start bouw van het centrumgebouw

De verkoop loopt zeer voorspoedig en er zijn al een ruim aantal
woningen verkocht
. Binnenkort zal er gestart gaan worden met de bouw van het centrumgebouw. Houdt onze nieuwsbrief en socials in de gaten om op de hoogte te blijven van deze laatste ontwikkelingen. 

 

Agenda: Informatiedagen in Noord-Brabant

Wij werken alleen op afspraak en verwelkomen u daarom ook graag op een van onderstaande informatiedagen:

❂ Zaterdag 30 september
❂ Zondag 1 oktober

❂ Zaterdag 14 oktober
❂ Zondag 15 oktober

Graag verwelkomen wij u in het verkoopcentrum van Landal Grotelsche Heide om kennis te maken met onze organisatie en dit stukje paradijs in het Brabantse land te ontdekken.