Grotelsche Heide wenst u een gezond 2024

LandalGH

Met een succesvolle en duurzame investering 

Wij willen u namens het hele team van Grotelsche Heide een voorspoedig 2024 wensen! 

Bij Grotelsche Heide schrijven wij Duurzaamheid met de hoofdletter D. Wist u bijvoorbeeld dat alle woningen die gebouwd gaan worden het energielabel A+++ bevatten? Dit label is behaald omdat er wordt gebouwd volgens de nieuwste BENG-specificaties. Tevens zijn onze woningen voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp, een laadpaal voor uw auto én volledig gasloos zijn.

Wat wij doen aan Duurzaamheid

Investeren in een vakantiewoning in 2024

Wij kijken met veel enthousiasme naar 2024 want het bouwcontract is verleden week getekend, wat betekent dat we gaan beginnen met de bouw op Grotelsche Heide! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een vastgoedinvestering in 2024, neem dan gerust contact op met Olav of maak een afspraak en breng een bezoek aan ons park! Graag verwelkomen wij u in het verkoopcentrum van Landal Grotelsche Heide om kennis te maken met onze organisatie en dit stukje paradijs in het Brabantse land te ontdekken.

De bouw start binnenkort. Benieuwd naar de voortgang? Volg het via onze social kanalen of houdt de website in het de gaten.

 
 

 
 

Ik wil in 2024 graag kennismaken

 
 
 

 

Eigenaar worden van een luxe en duurzame vakantiewoning in een prachtige omgeving in Noord-Brabant? Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen en u te helpen bij het vinden van een recreatiewoning op uw droomlocatie!

Tot ziens op Landal Grotelsche Heide!

Met vriendelijke groet,

 

 

Olav Klaassen

+31(0)6 54 69 72 71 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.grotelscheheide.nl

 

 

Landal Grotelsche Heide

Informatiecentrum | Grotel 7 | 5761 RA, Bakel
+31(0)6 54697271 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

 

Wilt u zich afmelden voor deze mailing? Uitschrijven