Een tastbare investering en vakantieplezier

Capelle a/d IJssel | september 2023
LandalGH

Ook hier in Bakel genieten we volop van de nazomer! De vakantiewoningen worden gebouwd volgens bouwbesluit en conform de BENG specificaties. Hierdoor kunnen u of uw gasten ook even aan deze tropische temperaturen kunnen ontsnappen. Zo is het mogelijk om heerlijk te genieten van een welverdiend verblijf in uw eigen koele vakantiewoning. Met het oog op duurzame investeringen (waaronder de isolatie van de woning) verwacht men dat de woning gemiddeld 2% per jaar aan waarde zal ontwikkelen. In combinatie met het werkelijke netto rendement vanaf 5,2% creëer je een extra maandelijkse geldstroom.

Kortom, een tastbare en Waarde ontwikkelende investering waar ook nog eens jaren vakantieplezier beleeft kan worden!

BLOG: Onze bijdrage aan een groene toekomst

Uitgelichte optie: Huisdiervriendelijke woningen

Wanneer u kiest voor deze thematische optie, een hond vriendelijke woning, dan is de woning voorzien van een hondendouche. Ook zijn er diverse honden(loslaat) routes op het park. Kortom, uw trouwe viervoeter hoeft niet thuis te blijven!

Hond

Agenda: Informatiedagen in Noord-Brabant

We hebben al vele nieuwe enthousiaste huiseigenaren mogen ontvangen op onze informatiedagen en mogen helpen bij de aankoop van hun recreatiewoning. Zo zijn er nog enkele schitterende locaties op het park beschikbaar. Kunnen wij u wellicht verwelkomen als toekomstige huiseigenaar bij Landal Grotelsche Heide?

Bezoek vrijblijvend onze informatiedagen op:

 Zaterdag 16 september
 Zondag 17 september

 Zaterdag 30 september
 Zondag 1 oktober

Graag verwelkomen wij u in het verkoopcentrum van Landal Grotelsche Heide om kennis te maken met onze organisatie en dit stukje paradijs in het Brabantse land te ontdekken.

Lees meer over onze informatiedagen of meld u aan

receptie2

Eigenaar worden van een luxe en duurzame vakantiewoning in een prachtige omgeving in Noord-Brabant? Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen en u te helpen bij het vinden van een recreatiewoning op uw droomlocatie!

Tot ziens op Landal Grotelsche Heide!