SUJO bouw & infra

Infrastructurele werken vragen steeds meer om een multidisciplinaire aanpak. Van projectmanagement tot en met oplevering en onderhoud. Vrijwel alle disciplines en materialen die daarvoor nodig zijn, heeft Sujo in huis.

SUJO is een meerwaarde voor een breed scala aan opdrachtgevers. Dat surplus wordt gevonden in een vergaande specialisatie op verschillende werkterreinen. Dit is de basis voor de continuïteit en groei van onze onderneming. Integratie van de nieuwste technieken en een voortdurende innovatie in materieel en werkmethoden zijn hiervoor de belangrijkste pijlers.

De nieuwste technieken en het modernste materieel betekenen niets zonder de juiste mensen. Vooral het team dat SUJO maakt tot wat het is, bepaalt het uiteindelijke resultaat.
Wij werken met korte communicatielijnen, snelle besluitvorming en kordaat optreden zodat u voor het gehele project verzekerd bent van een snelle, betrouwbare partner die u geheel kan ontzorgen.

Lees meer...

SUJO  industrial

SUJO is topspecialist in de industrie- en betonbouw. Wij hebben grote kennis en ervaring in de uitvoering van projecten voor de petrochemische industrie. Als geen ander kennen wij de specifieke omstandigheden van het werken in een kwetsbare omgeving, waar de productie 24 uur per dag doorgaat. Wij zijn hierop volledig ingespeeld.

Lees meer...

SUJO  solartechniek

Sujo biedt een totaaloplossing voor zonprojecten van infrastructuur tot energiemanagement.
Je kunt ons inschakelen als professionele partner voor onderzoek en/of engineering. Met ons compacte team kunnen wij altijd snel in actie komen.

Lees meer...

SUJO milieutechniek

* Bodemonderzoek en advies
* In-situ, grondwater- en bodemsanering
* Incident management
* Luchtbehandeling, emissiebeperking en geurbestrijding
* (Afval)waterreiniging
Enz.

Lees meer...

SUJO ontwerp en engineering

Duurzaam bouwen betekent gebouwen ontwikkelen beheren en gebruiken met respect voor mens en milieu. Het gaat bij duurzaam bouwen niet alleen om energiebesparing maar vooral ook om het gebruik van duurzame materialen die rekening houden met het milieu. Materialen die makkelijk hergebruikt kunnen worden, een verantwoord watergebruik en het voorkomen dat grondstoffen voor bouwmaterialen uitgeput raken.

Lees meer...

SUJO  grondverzet & wegenbouw

Sujo deskundig op het gebied van grond-, weg- en waterbouwkundige werken, aanleg van glasvezel netwerken, industrieel onderhoud, dienstverlening, projectmanagement, bodemsaneringen, wegenbouw enz. enz.

Lees meer...

Het laatste nieuws:

Sujo heeft in samenwerking met Groenleven een voetgangers corridor met 1862 zonnepanelen gerealiseerd.
Bekijk een korte impressie.

Nieuwsoverzicht