vastgoed

Sujo brengt de meest uiteenlopende vastgoedprojecten tot een goed einde. Met die wetenschap in ons achterhoofd durven we ook met een gerust hart complexe projecten aan. Van historische patriciërshuizen tot moderne appartementengebouwen, van herbestemde kerkgebouwen tot complete woonwijken. Van bedrijfshallen tot kantoorpanden.

IJsseldal Wesepe

Midden in het groene hart van Salland ligt Wesepe. Een klein dorp met een eeuwenoud kerkje. Maar wel met winkels, horeca en een basisschool. Een vriendelijk dorp met een bloeiend verenigingsleven. Waar de mensen elkaar nog kennen en groeten. Een heerlijke plek waar je je welkom voelt.

Zandstraat Gemert

Op een kleinschalig industrieterrein aan de Zandstraat in Gemert worden 38 bedrijfunits gerealiseerd voor MKB-ondernemers. Goed bereikbaar en overzichtelijk van opzet met ruime straten, volop parkeergelegenheid en ruimte voor laden en lossen. Indien gewenst is er de mogelijkheid diverse bedrijfsunits te combineren. 

Larikspark Leusden

Op een bijzondere locatie, aan de Larikslaan 5 in Leusden, verrijst een opvallend wooncomplex. Ontworpen met respect voor het aangrenzende Princenhof Park. Twee vrijstaande woongebouwen met 12 eengezinswoningen, 25 appartementen, waarvan 2 penthouses. De natuur binnen handbereik. 

Residentie de Remise Coevorden

Waar ooit de stoomlocomotieven rangeerden, goederen werden verladen en reizigers in- en uitstapten, staat nog steeds dat villa-achtige stationsgebouw. De aangrenzende remise is in de loop der jaren diverse malen verbouwd en heeft onder meer dienstgedaan als opslagloods, garagebedrijf en veilinghuis.

Landal Grotelsche Heide

Waar lukt ontspannen, rusten en genieten beter dan op de Grotelsche Heide! Deze groene oase is gelegen te midden van eeuwenoude dorpen als Bakel, Gemert en Aarle-Rixtel. De omringende natuur heeft een rustgevende werking op wie even de alledaagse hectiek wil mijden. Op de Grotelsche Heide en in de omliggende dorpen lijkt de tijd trager en het leven aangenaam langzaam te verlopen. Ook u kunt er eindeloos genieten. Landal Grotelsche Heide: een stukje paradijs in het Brabantse land.